NYT TAG ELLER UDSKIFTNING.

Hos Sj-Tagteknik tilbyder vi nyt tag og udskiftning af alle typer bølgeeternit tage på hele Sjælland samt Lolland Falster.

Når du overvejer et nyt tag på dit hus, vil du her åbne for at nyt univers og opleve de mange muligheder for at ændre på designet og udseendet. Dette forvirre mange mennesker og bliver tit en dyr fornøjelse. Vi anbefaler at du i første omgang overvejer at skifte til et der er identisk med det oprindelige. Det er i de fleste tilfælde langt billigere at lægge et tag af samme type, da du ikke skal hen og ændre på tagkonstruktionen.

Hos Sjællands Tagteknik sigter vi efter glade kunder. Dette opnår vi med hurtig udførelse af arbejde, til penge der er til at betale.

Vi handler med Cembrit og kan tilbyde langt billigere priser på udskiftning af tag end de fleste af vores konkurrenter på Sjælland.

Kontakt os på telefon 60 80 50 40 eller e-mail info@Sj-Tagteknik.dk for at høre mere

Husk på! Reglerne for efterisolering af loft er blevet skærpet gennem de seneste år. Konkret betyder det, at huse, der skal have nyt tag, også skal efterisolere efter gældende regler. I sidste ende sparer du dog masser af penge på varmeregningen og opnår bedre indeklima.

Om det gælder efterisolering, nyt tag eller renovering af et eksisterende, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 60 80 50 40 eller sende os en mail på info@sj-tagteknik.dk


Herunder har vi erfaring med:

  • Eternittag
  • Skifertag
  • Betontegl

Priser afhænger af tagets størrelse, højde og hældning.

Ring nu og bestil et gratis og uforpligtende tilbud på 60 80 50 40