Tagrens og tagmaling

Se priser

Sjællands-tagteknik er førende indenfor tagrens og tagmaling med mere end 20 års erfaring. Vores mange års erfaring gør os derfor til et sikkert valg, hvis De går og tænker på at få renset og malet Deres tag. Vi benytter os af markets bedste og nyeste miljøgodkendte udstyr, som opfylder alle krav og regler der er indenfor tagrens og tagmaling.

må ikke slettes
Inden selve rensningen af Deres tag

Inden selve rensningen af Deres tag, efterspændes alle skruer på taget og defekte plader vil blive udskiftet. Vi tømmer derefter Deres tagrender og stopper afløbene til for at sikre, at intet vand under selve tagrensningen ender i kloakken. Derefter sætter vi en støvsuger til, at opsuge al vandet som herefter ender i miljøgodkendte filterposer. Filterposerne deponerer vi på en godkendt losseplads.

Når taget er tørt efter rensningen...

Når taget er tørt efter rensningen, maler vi taget af 2. omgange, med vores

professionelle maleanlæg fra Wagner. Vi giver her efter 6 års garanti på udført arbejde.

Benytter De vores algebehandling en gang hvert år, kan vi tilbyde 10 års garanti.

Efter mange års slid...

Luftforurening, mos, alger samt vind og vejr er alle faktorer som påvirker Deres tag. Det er derfor vigtigt at Deres tag får den helt rigtige og forebyggende beskyttelse for, at det kan beskytte resten af huset og dermed spare Dem for en masse penge.

Efter mange års slid forårsaget af vand, vind og vejr, kan dette have skabt grobund for mos og alger, der gør skade på Deres tag. Disse er store årsagsfaktorer til frostsprængninger og utætte tagplader. De bør derfor kraftigt overveje at få renset og malet Deres tag af Sjællands-tagteknik for, at forebygge råd og svampeangreb så de undgår at skulle ud og investere i en udskiftning af hele taget.

Ved en professionel tagrens og tagmaling udført af Sjællands-tagteknik vil De opleve et markant, forbedret nyt tag, både visuelt og praktisk, som De vil nyde godt af i mange år fremover, uden bekymringer.

Priser på Tagrens og Tagmaling.

Er i flere på vejen der slår jer sammen giver vi 10% rabat på tagrens og tagmaling

Bølgeeternit & skifer tage

Under 35 grader

99 kr.

Pr. M2

Beton tegl

Under 35 grader

99 kr.

Pr. M2

Alle tage

Over 35 grader 

VI RENSER DESVÆRRE IKKE TAGE OVER 35 GRADER FORTIDEN.

 

Algebehandlinger

Op til 300 m2

1000 kr.

 

Algebehandlinger

Over 300 m2

Ring

For pris

Få 10 års garanti på Deres tagrensning og tagmaling 

1000 kr.

Pris Pr gang

Alle priser er ekskl moms

HVORFOR TAGRENS ?

  • Forlænger tagets levetid med op til 30 år.
  • Mos og Alger har svært ved at aflede vand og fugt som om vinteren skaber frostsprængninger der fører til utætte tagplader ( Vandskader )
  • Forebygger mod nye angreb af mos og alger, og ungår derved råd og svamp i Deres tagkonstruktion.
  • Øger markedsværdien på huset.
  • Koster under en 1/3 del af hvad det vil koste at få lagt et nyt tag.
  • Med tagrens og tagmaling ungår du flere ugers byggerod.
  • Nyt tag på ca 2 dage.

Udskiftning eller rensning af tagrender.

Er Deres tagrender utætte eller ”trætte” af det danske vejr, tilbyder Sj-tagteknik at rense Deres tagrender eller udskifte dem til nogle nye.

Fordelene ved at få udskiftet Deres tagrender til nogle i plastik er, at både vedligeholdelsen af Deres tagrender er langt mindre- besværligt og tidskrævende. Endvidere reduceres Deres udgift på sigt, i forbindelse med en udskiftning.

Udover udskiftning af tagrender, tilbyder Sj-tagteknik desuden at lave en fast aftale, med rensning af tagrender hele året rundt.

Vedligeholdese af vindskeder.

Vindskeder har til formål at forhindre al vand i at trænge ned i tagkonstruktionen. Vi anbefaler derfor, at De enten vedligeholder eller udskifter Deres vindskeder for, at undgå råd og svampangreb i Deres tagkonstruktion.

Sj-tagteknik vil være behjælpelig med udskiftning og vedligeholdelse af Deres vindskeder. Vedligeholdelsen vil typisk omfatte en nedslibning af træværket, efterfulgt af en god omgang grunder for afslutningsvis, at ligge et nyt lag træbeskyttelse og/eller 2 x maling, hvis dette ønskes.

Hvis De er i tvivl om hvorvidt Deres vindskeder trænger til en vedligeholdelse eller en udskiftning, er De velkommen til at rette henvendelse. Vi står klar til at rådgive Dem på den bedst mulige måde.

HVAD siger vores
kunder PÅ TRUSTPILOT

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Bliv kontaktet og få et
gratis og uforpligtende tilbud.